CONSILIERII PSD TITU VOR ALOCAREA DE FONDURI PENTRU DOTAREA UNITĂȚII DE URGENȚE DIN ORAȘ

Prima pagină » Politica » CONSILIERII PSD TITU VOR ALOCAREA DE FONDURI PENTRU DOTAREA UNITĂȚII DE URGENȚE DIN ORAȘ

Mâine, consilierii locali din Titu sunt invitaţi la o şedinţă de consiliu local. Las la o parte că suntem chemaţi într-un spaţiu inadecvat, în Centrul de tineret, în aceste vremuri în care autorităţile centrale recomandă folosirea mijloacelor online. Sperăm ca domnul primar să poată participa, având în vedere ca acesta locuiește în București, iar deplasările în această periodă sunt restrictionate.

Din păcate, când am citit convocatorul, nu am găsit nimic legat de situaţia în care ne aflăm. Nici o măsură care să ajute concret în lupta cu virusul, cum au luat alte primarii, unele conduse chiar de colegii primarului nostru. Nouă ni se cere să votăm doar chestiunii care îl interesează personal pe primarul nostru, din diverse motive, pe care mulţi dintre dumneavoastră le cunosc.

Propunerea pe care o voi face în şedinţa de vineri, 26.03.2020, va fi să alocăm fonduri pentru dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe din Titu. Este nevoie de aparat PCR pentru diagnosticare, aparat ventilație mecanică, monitor funcţii vitale, paturi terapie intensive, injectomat, dar şi de echipamente de protecţie (măşti, combinezoane, ochelari).

O altă propunere va fi ca Baza sportivă de la Hagioaica, unde sunt 25 de locuri de cazare, şi nu Centrul Multifuncţional din centrul oraşului, să fie folosită, când va fi nevoie, ca centru de carantină. Cred ca poziţionarea bazei o face cea mai bună opţiune în acest moment, fiind oarecum izolată de restul zonei locuite.

Victoria în lupta cu virusul depinde de fiecare dintre noi. Este momentul să canalizăm toate eforturile, inclusive financiare, spre lupta cu Covid-19.  În loc să facem trotuare de 17 milioane de lei vechi kilometrul şi având excedent bugetar, în contextul actual este mai important să facem achiziţii pentru sănătate.

Vă rog să respectaţi toate deciziile luate de autorităţi, pentru sănătatea dumneavoastră şi a celor dragi!

Daca vă pot fi de folos, vă rog să mă sunaţi, pe numărul personal, ca de obicei (0767 800 900).  Primăria  a pus la dispoziţie un număr de fix la care nu răspunde nimeni, ca de obicei.

 

Să ne revedem sănătoşi cu toţii!

 

Vlad Oprea, preşedinte PSD Titu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

PSD DÂMBOVIȚA: “Municipiul Moreni a fost, întotdeauna, în centrul atenției  echipei PSD Dâmbovița”

PSD DÂMBOVIȚA: “Situația trebuie să se schimbe în Găești, iar acest lucru poate fi realizat doar cu Alexandru Iorga la conducerea primăriei orașului”

CORNELIU ȘTEFAN: “Echipa PSD de la Primăria Târgoviște, condusă de Daniel Cristian Stan, este, de departe, cea mai performantă pe care municipiul nostru a avut-o în ultimii 30 de ani”

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.