Conflict deschis, la Găești, între Primărie și Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA privind rețeaua de apă din cartierul Arsuri -VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » Conflict deschis, la Găești, între Primărie și Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA privind rețeaua de apă din cartierul Arsuri -VIDEO!

Primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, a lansat acuzații grave împotriva Companiei de Apă Dâmbovița printr-un videoclip postat pe Facebook, în care detaliază problemele legate de rețeaua de apă din cartierul Arsuri și refuzul companiei de a prelua această infrastructură vitală, în ciuda finalizării lucrărilor și recepției de către Inspectoratul de Stat în Construcții Dâmbovița. Primarul afirmă: „În anul 2019 am alocat 500.000 lei pentru introducerea rețelei de apă în cartierul Arsuri, lucrările au fost finalizate în 2020, iar în mai 2021 lucrările au fost recepționate cu Inspectoratul de stat în construcții Dâmbovița, care ne-a confirmat că lucrarea este de foarte bună calitate. Au trecut ani de zile și Compania de Apă a refuzat să preia acest amplasament. În urmă cu câteva luni, în ședința Consiliului local, printr-o hotărâre de consiliu am predat toate rețelele de apă și de canalizare Companiei de apă, pe care le și exploatează de altfel. Am încercat să predăm și amplasamentul din cartierul Arsuri. Am montat branșamente la porțile oamenilor, am mai construit un cămin cu pompe, așa cum ne-au cerut de la Compania de apă, motivând că apa nu poate ajunge la ultima casă, am adus și un tablou de automatizare, dar ne-au spus că nu este bun, și a venit inginerul Săvoiu de la Târgoviște și l-a executat. În acest moment apa este la porțile oamenilor din cartierul Arsuri, inclusiv branșamentele le-am făcut noi, iar cei de la Compania de Apă le spun oamenilor că în secolul 21 eu îi țin fără apă. FALS! Iar apă cu debit este până la ultima casă. Am tras un semnal de alarmă și sper că cei cărora m-am adresat să trateze cu responsabilitate această problemă pentru că este una cu care nu ne putem juca. Nu ne putem juca cu sănătatea oamenilor!”

Video, în lnkul de mai jos!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fgrigore.gheorghe01%2Fvideos%2F411041705101878%2F&show_text=false&width=560&t=0

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.