CONDUCEREA JUDEȚULUI, PREZENTĂ LA „FESTIVALUL NARCISELOR” DE LA VIȘINA

Prima pagină » Actualitate » CONDUCEREA JUDEȚULUI, PREZENTĂ LA „FESTIVALUL NARCISELOR” DE LA VIȘINA

Și anul acesta “Festivalul Narciselor”, organizat în comuna dâmbovițeană Vișina a strâns sute de localnici. Administrația locală condusă de primarul Jean Istrate s-a ocupat de organizarea acestui frumos eveniment și le-a pregătit celor prezenți surprize pe măsură.  

Între orele 12.00 – 15.00, localnicii s-au bucurat de un program artistic local, iar de la ora 15.00, pe scena din Vișina au urcat Ionuț și Doinița Dolănescu, Alin Oprea – Talisman, Daniela Gyorfi, Axinte, Aurel Moga, Julia Jianu și alții.

La eveniment au luat parte și mai marii județului, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Conisliului Județean Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița, primari din comunele învecinate și Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

“Cele câteva minute de ploaie nu au stricat sărbătoarea oamenilor din Vișina! Astăzi, la invitația domnului primar Jean Aurelian Istrate, alături de prieteni și colegi, am participat la Festivalul “Lunca Narciselor”, eveniment care, în fiecare an, strânge sute de locuitori din comună, dar și din județ! O atmosferă plină de voie bună și oameni care știu să se bucure de frumusețea acestei zone! Felicitări tuturor! Felicitări organizatorilor!” a transmis Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.