COLINDĂTORII AU LUAT CU ASALT PRIMĂRIA DIN BUCȘANI! TOȚI CEI CARE AU TRECUT PRAGUL PRIMĂRIEI AU PRIMIT CADOURI DIN PARTEA MOȘULUI! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » COLINDĂTORII AU LUAT CU ASALT PRIMĂRIA DIN BUCȘANI! TOȚI CEI CARE AU TRECUT PRAGUL PRIMĂRIEI AU PRIMIT CADOURI DIN PARTEA MOȘULUI! VIDEO!

Atmosferă de basm la sediul primăriei din Bucșani! Ușile instituțiile s-au deschis larg în această perioadă pentru colindătorii care au venit să vestească nașterea Mântuitorului Iisus Hristos. Primii care au trecut pragul instituției au fost copilașii de la grădinițele din Bucșani și Racovița. Micuții au prezentat un program emoționant de colinde. Viceprimarul cu atribuții de primar, Mihai Ionuț Valentin a fost ajutorul lui Moș Crăciun și le-a împărțit celor mici cadouri.

Un program deosebit de colinde a prezentat un grup de tineri de la Liceul “Bălașa Doamna” din Târgoviște, care au venit la Primăria Bucșani insoțiți de părintele Florin Ghiță, fiu al comunei Bucșani.

Cu colindul au ajuns la Primăria din Bucșani și copiii de la Ansamblul Folcloric “Ioan Dalles” din Bucșani, coordonați de renumita interpretă de muzică populară Simona Dinescu. Cei mici au interpretat cele mai frumoase colinde alături de profesoara lor, Simona Dinescu, Și pe ei, Moșul i-a răsplătiti cu daruri.

Moș Crăciun va poposi la Bucșani și în zilele următoare și va ajunge și la alți copii.

“Am primit cu bucurie colindătorii și o vom face în continuare, pentru că aceste momente sunt uice, pline de emoție și de bucurie. Moșul este pregătit și a lăsat la Bucșani cadouri pentru copiii care au fost cuminți. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut pragul primăriei ca să ne colinde în această perioadă!”a transmis Mihai Ionuț Valentin, viceprimar cu atribuții de primar al comunei Bucșani.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.