COD ROȘU DE AVALANȘE ÎN BUCEGI! SALVAMONTIȘTII AU ÎNCHIS MAI MULTE TRASEE MONTANE

TRASEE INCHISE IN PARTEA DAMBOVITEANA A MASIVULUI BUCEGI

  • Pestera – Vf. Omu pe Valea Obarsiei ( Banda albastra )
  • Pestera – Refugiul Batrana pe Valea Doamnelor ( Triunghi rosu )
  • Pestera – Piatra Arsa ( Banda Albastra )
  • Padina – Cota 2000 ( Banda Rosie )
  • Muntele Tataru – Cabana Bolboci sau Cheile Tatarului ( Triunghi rosu si triunghi galben )
  • Dobresti – Scropoasa .- Cabana Bolboci pe Valea Ialomitei ( Cruce albastra )
  • Tot Masivul Leaota

RESTRICTIA ESTE PANA PE DATA DE 1-02-2021 CU POSIBILITATE DE PRELUNGIRE

ATENȚIE, PRUDENȚĂ, RESPONSABILITATE și RESPECTAREA tuturor REGULILOR de siguranță specifice pentru activitățile montane la care trebuie să adăugăm toate precauțiile legate de COVID-19.
Pentru toți iubitorii muntelui care doresc în următoarele zile, să ajungă în zona montană Peștera-Padina, trebuie să fie echipați specific perioadei de iarna. În Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina a nins transformând întreaga zonă într-un peisaj parcă desprins dintr-o poveste. Deplasările către Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina să se realizeze cu autovehicule echipate corespunzător sezonului rece.
Recomandări privind deplasările în zona montană Peștera-Padina:
🚨Iin primul rând, trebuie să evităm AGLOMERAȚIILE și SĂ RESPECTĂM toate REGULILE de siguranță specifice pentru activitățile montane la care trebuie să adăugăm toate precauțiile legate de COVID-19
🚨 Vă rugăm să respectați cu strictețe semnificațiile indicatoarelor rutiere de informare, semnalizare și reglementare.
🚨 Să nu blocăm căile de acces pentru a putea oferi posibilitatea societății LDP Dâmbovița dar și echipelor de intervenție să acționeze dacă situația o impune.
🚨 Activați pe telefon aplicația Salvamont-Vodafone, luați cu dumneavoastră un acumulator de rezervă și tot echipamentul necesar pentru o excursie în siguranță.
🚨 informative despre starea zapezii si traseul pe care vreti sa il urmati la Punctele Salvamont sau telefonic.

Recomandări privind COVID-19:
🚨Virusul rămâne o problemă, nu a dispărut și, inevitabil, putem să îl ducem cu noi și pe munte.
🚨Măsurați-vă temperatura înainte de a pleca si, evident, să nu plecați dacă depășiți valorile normale, luați la voi mai multe măști, soluție igienizantă personală pe baza de alcool și o plasă pentru gunoi în care să puneți măștile folosite și celelalte resturi menajere.

☎️ Telefoane utile:

🆘️ Salvamont Salvaspeo Dambovita 0726686685

🆘️ Dispeceraul National Salvamont 0725826668 ( 0salvamont) pentru informaţii si recomandări privind zona montană

🆘️112 pentru cazurile ce implică acțiunea comună a mai multor servicii de urgenţă.

🚨 Nu uitați, Echipa Salvamont-Salvaspeo Dâmbovița, prietenul Dumneavoastră de pe cărările munților!

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

COMUNA RĂZVAD, LA UN PAS DE CARANTINĂ! APELUL PRIMARULUI PENTRU LOCALNICI!

„Dragii mei, am primit cu totii mesajul RO-ALERT!Ne aflam intr-o situatie delicata, de aceea vreau sa va rog pe toti sa luam cat mai in serios atentionarile autoritatilor!!!Va rog sa respectam masurile impuse! Suntem foarte aproape de a fi carantinata intreaga localitate!!!Purtati masca de protectie, evitati locurile aglomerate, dezinfectati mainile si suprafetele!!!” este mesjaul primarului Emanuel Spătaru, pentru toți răzvădenii.

Citeste in continuare »

INVESTIȚIE DE PESTE 7 MILIOANE DE LEI LA ȘCOALA SPECIALĂ DIN TÂRGOVIȘTE

„Astăzi, alături de directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat, vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, și primarul Muncipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, am semnat un contract foarte important pentru educația copiilor cu nevoi speciale: „Reabilitarea, refuncţionalizarea şi asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituţional al persoanelor cu dizabilităţi la Școala Gimnazială Specială Târgovişte”, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 10

Citeste in continuare »

ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerateÎn această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și

Citeste in continuare »

POMPIER ÎN MISIUNE, ACCIDENTAT DE O MAȘINĂ

Pompierii târgovișteni au intervenit cu două autospeciale la Teiș, în urma unui apel la 112. Un bătrân a sunat și a anunțat că fiul său a intrat peste el în casă și că îi dă foc . Pompierii au intervenit prompt, însă când au ajuns, nu era niciun incendiu, ci doar scandal între cei doi. În timpul intervenției, pe șosea, un pompier a fost accidentat de o mașină condusă de

Citeste in continuare »