CINCI DINTRE SCANDALAGIII DIN COJASCA AU AJUNS DUPĂ GRATII! ALȚI TREI AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR

Prima pagină » Actualitate » CINCI DINTRE SCANDALAGIII DIN COJASCA AU AJUNS DUPĂ GRATII! ALȚI TREI AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR

La data de 25 aprilie a.c., în urma continuării cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de opt persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare, în comuna Cojasca, la activități fiind angrenați 60 de polițiști, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 30 de jandarmi.

Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 22 aprilie a.c., pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane.

Totodată, bănuții ar fi pătruns fără drept într-o locuință, ar fi distrus trei ferestre și ar fi provocat distrugeri la trei autoutilitare.

Față de trei dintre persoanele reținute a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând ca astăzi, 26 aprilie, celelalte cinci persoane să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Activitățile de cercetare penală continuă sub coordonate procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.