CINCI DINTRE SCANDALAGIII DIN COJASCA AU AJUNS DUPĂ GRATII! ALȚI TREI AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR

Prima pagină » Actualitate » CINCI DINTRE SCANDALAGIII DIN COJASCA AU AJUNS DUPĂ GRATII! ALȚI TREI AU PRIMIT CONTROL JUDICIAR

La data de 25 aprilie a.c., în urma continuării cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de opt persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat 12 percheziții domiciliare, în comuna Cojasca, la activități fiind angrenați 60 de polițiști, 40 de luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și 30 de jandarmi.

Cei în cauză sunt bănuiți că, la data de 22 aprilie a.c., pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic patru persoane.

Totodată, bănuții ar fi pătruns fără drept într-o locuință, ar fi distrus trei ferestre și ar fi provocat distrugeri la trei autoutilitare.

Față de trei dintre persoanele reținute a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând ca astăzi, 26 aprilie, celelalte cinci persoane să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Activitățile de cercetare penală continuă sub coordonate procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și violare de domiciliu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.