CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

Prima pagină » Actualitate » CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

” CHINDIA INVEST S.R.L., anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului; nu se supune evaluării adecvate; nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Construire spatiu comercial, drumuri acces, alei carosabile si pietonale, spatiu parcare, amenajari exterioare, sistematizare verticala, panouri firma si publicitate, signalistica, bransamente utilitati, post trafo”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Voinesti, sat Voinesti, str. Principala nr. 128.

  Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro.    

  Publicul interesat poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.ˮ

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.