CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANELE VÂRSTTNICE DIN PUCIOASA ÎȘI VA DESCHIDE PORȚILE ÎN CURÂND

Prima pagină » Actualitate » CENTRUL DE ZI PENTRU PERSOANELE VÂRSTTNICE DIN PUCIOASA ÎȘI VA DESCHIDE PORȚILE ÎN CURÂND

Centrul de zi pentru persoane vârstnice va funcționa în fostul cămin de nefamiliști din cartierul Filatură. Clădirea a fost reabilitată și dotată după ultimele strandarde. Investiția se ridică la suma de 2,3 milioane de lei. De această investiție importantă vor beneficia aproximativ 4500 de pensionari .

Clădirea a fost reamenajată și are acum un cabinet de consiliere, sală de întreținere și vestiare, sală de lectură, sală multimedia, sală de jocuri, sală de informatică, sală de pictură, sală de tricotaj și broderii, sală de festivități  și o sală de meșteșuguri.

“Acest centru de zi pentru persoanele vârstnice cred că este o necesitate pentru comunitatea noastră. Este cu totul altceva decât un azil de bătrâni. Este o investiție care va funcționa în cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Pucioasa și care va fi, de fapt, o zonă de agrement pentru pensionari. Sunt foarte multe zone pe care le pot folosi pentru petrecerea timpului liber,. Acest obiectiv va fi primul pe harta viitorului trenuleț pe care sper să-l achiziționăm până în primăvară și vor avea transportul gratuit din tot orașul către această zonă”a declarat Constantin Ana, primarul orașului Pucioasa.

Edilul a anunțat că de acest centru vor putea beneficia gratuit și pensionarii care vin la tratament în orașul Pucioasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.