CELE DOUĂ GRĂDINIȚE DIN DOBRA VOR INTRA ÎN REABILITARE! PRIMARUL DANIEL NICA A SEMNAT CONTRACTELE DE FINANȚARE!

Cele două grădinițe din satele Dobra și Mărcești vor intra într-un proces de reabilitare pentru efeciență energetică. Edilul Daniel Nica a semnat astăzi contractele de finanțare în valoare de aproximativ 3.000.000 lei. Acum urmează etapa de licitație publică, iar după desemnarea câștigătorului, vor fi demarate lucrările.

“Astăzi, am semnat Contractele de finanțare pentru două proiecte! Este vorba despre eficientizarea energetică și reabilitarea celor două grădinițe din Mărcești și Dobra! Urmează să depunem documentele pentru licitația publică și apoi să ne apucăm de treabă. Consider în continuare că orice investiție în sistemul educațional este importantă pentru comunitatea noastră și voi continua să caut surse de finanțare pentru a investi în toate unitățile de învățământ din comuna noastră.” a anun’at Daniel Nica, primarul comunei Dobra

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »