CAMPIONAT NAŢIONAL DE LUPTE PE PLAJĂ, ORGANIZAT LA COMPLEXUL DE NATAŢIE DIN TÂRGOVIŞTE

Prima pagină » Actualitate » CAMPIONAT NAŢIONAL DE LUPTE PE PLAJĂ, ORGANIZAT LA COMPLEXUL DE NATAŢIE DIN TÂRGOVIŞTE

“Crește intensitatea pregătirilor, cresc și emoțiile pentru cei care vor participa la Campionatul Național de Lupte pe Plajă. Sunt așteptați la Complexul Turistic de Natație aproximativ 200 de sportivi, printre ei și reprezentanți ai cluburilor târgoviștene, CS și CSȘ. Vineri (9 octombrie) este programat cântarul, dar și ședința tehnică. Ziua de sâmbătă va cuprinde două reuniuni, una de dimineață și una după-amiază. Competiția va crește în intensitate și spectaculozitate duminică, atunci când vor avea loc marile finale.” au anunţat reprezentanţii Complexului de Nataţie din Târgovişte.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.