CAMPANIE DE ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN BĂLENI

Prima pagină » Actualitate » CAMPANIE DE ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN BĂLENI

Proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” a continuat în comuna dâmbovițeană Băleni, unde 116 femei s-au prezentat pentru efectuarea de analize medicale. Proiectul este un amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în județul Dâmbovița. Primarul Florea Mușat, alături de Claudia Gilia, prefectul județului Dîmbovița, au fost prezenți la acest eveniment.

„Derularea în cele mai bune condiții a  proiectului  ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” este în atenția mea permanent. Proiectul a continuat în Comuna Băleni unde 116 femei au beneficiat de analize medicale gratuite. Susțin acest proiect și sunt alături de femeile din județul nostru pentru că știu că prevenția și diagnosticarea precoce pot salva vieți.  Le mulțumesc partenerilor noștri pentru efortul depus, dar și autorităților locale pentru sprijinul oferit!”  a declarat Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.