Camera de Comerț Dâmbovița organizează cea de-a 29-a ediție a galei pe 17 noiembrie

Prima pagină » Actualitate » Camera de Comerț Dâmbovița organizează cea de-a 29-a ediție a galei pe 17 noiembrie

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița celebrează și în acest an performanțele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din județul Dâmbovița, ediția a XXIX-a, eveniment care va avea loc pe 17 noiembrie 2022, la Ballroom Del Ponte din municipiul Târgoviște.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița celebrează și în acest an performanțele mediului de afaceri, în cadrul Galei Topul Firmelor din județul Dâmbovița, ediția a XXIX-a, eveniment care va avea loc pe 17 noiembrie 2022, la Ballroom Del Ponte din municipiul Târgoviște.

Clasamentul Topul Firmelor din județul Dâmbovița este realizat în baza unor indicatori care vizează cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a utilizării capitalului angajat. Topul este construit pe baza unei metodologii clare, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

În acest an, formatul desfășurării celui mai important eveniment de recunoaștere a muncii și a performanței celor care țin pornit motorul economiei este unul diferit față de edițiile anterioare, pe lângă premierea firmelor din clasament, organizatorii invitând și producătorii locali să-și expună și să-și prezinte produsele.

Conceptul Evenimentului ,,Topul Firmei” din acest an este în zona ,,specific românesc’’. De aceea invităm companiile, producătorii locali să își prezinte produsele în cadrul evenimentului nostru. Evenimentul presupune o gală de premiere a firmelor din clasament, iar anul acesta ne dorim să avem expozanți, producători care vin cu produsele lor.

Topul Firmelor din Dâmbovița va avea loc în data de 17 noiembrie 2022 începând cu ora 18.00 la Ballroom Del Ponte. Cifrele bilanțurilor contabile justifică prezența firmelor în acest clasament. Dincolo de toate aceste cifre, acest eveniment, Gala Topul Firmelor expune de fapt un efort extraordinar al companiilor, al câștigătorilor. Poate, de multe ori, s-a minimalizat ceea ce obțin firmele, o diplomă, un trofeu, dar ele primesc de fapt recunoștința întregului mediu de afaceri, a noastră a tuturor pentru efortul depus. De aceea este un eveniment atât de important pentru comunitatea de business locală, este un eveniment constant, este un eveniment de tradiție, suntem la a 29 –a ediție anul acesta. Este evenimentul unde socializăm, unde ne cunoaștem, unde celebrăm performanța, unde ne dorim să fim împreună. E clar că ceea ce primesc companiile este recunoștința pentru întreaga muncă depusă”, a declarat Ștefania Stroică, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură  (CCIA) Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.