CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “NOI SOLUȚII DE FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN ANUL 2023” – Oportunități de Finanțare în Regiunea Sud – Muntenia

Prima pagină » Actualitate » CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “NOI SOLUȚII DE FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN ANUL 2023” – Oportunități de Finanțare în Regiunea Sud – Muntenia

         “Astăzi, 10 mai 2023, în Sala Mare a Consiliului Județean Dâmbovița, a avut loc Conferința “NOI SOLUȚII DE FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN ANUL 2023” – Oportunități de Finanțare în Regiunea Sud – Muntenia, eveniment organizat de către Camera de Comerț Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și ADR Sud – Muntenia.

            În cadrul conferinței au fost abordate cele mai noi informații privind Programul Regional Sud Muntenia:

 *Sprijin pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii finanțate în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027;

*Sprijin pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici finanțate în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.   

           Programul Regional Sud Muntenia 2021-2027 implementează viziunea strategică pentru o dezvoltare durabilă și echilibrată a regiunii, completând prioritățile și acțiunile pentru dezvoltarea acesteia din Planul de Dezvoltare Regională 2021-2027, Strategia de Specializare Inteligentă 2021 – 2027 și Strategia Integrată de Dezvoltare Teritorială Sud Muntenia. 

           În implementarea Programul Regional Sud Muntenia 2021-2027, operațiunile selectate vor valorifica la maxim contribuția fondurilor europene, ținând cont de principiile orizontale și de criteriile care să asigure neutralitatea climatică și imunizarea la schimbările climatice a investițiilor în infrastructura finanțată.

           Conferința a reprezentat un factor esențial pentru dezvoltarea economică și socială a județului Dâmbovița, atragerea fondurilor europene constituie o resursă importantă pentru finanțarea proiectelor care vizează îmbunătățirea calității vieții, modernizarea infrastructurii, protecția mediului și stimularea creșterii economice prin crearea de noi locuri de muncă.

            Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița susține comunitatea de afaceri în toate demersurile întreprinse, oferind asistență companiilor interesate în scopul identificării celei mai potrivite surse de finanțare, luând în considerare programele de actualitate și domeniul de interes al beneficiarului.

         Un obiectiv principal al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița este acela de a furniza informații privind oportunitățile de finanțare și realizarea de proiecte pentru agenții economici.

Mulțumim tuturor reprezentanților mediului de afaceri din județul Dâmbovița, pentru prezența la eveniment.” a transmis conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.