Bonusuri oferite de cazinourile online

Prima pagină » Actualitate » Bonusuri oferite de cazinourile online

Atunci cand te decizi sa te distrezi in cazinourile online vei fi intampinat la tot pasul de diverse bonusuri si oferte promotionale. Prin intermediul acestora vei obtine diverse beneficii pe site, iar toate aceste lucruri te vor ajuta sa iti cresti sansa de a obtine profit.

La cele mai bune cazinouri de pe internet exista atat bonusuri pentru clientii noi (denumite bonusuri de bun venit), cat si oferte pentru clientii existenti. Despre toate acestea iti voi oferi principalele detalii in randurile de mai jos si vei vedea ce tipuri de bonusuri poti intalni in cazinourile licentiate.

Bonusuri de bun venit pentru clientii noi

Toate cazinourile online din Romania isi intampina jucatorii noi cu bonusuri de bun venit. Operatorii se intrec in a oferi bonusuri cat mai interesante, deoarece aceasta este o buna metoda pentru a atrage noi clienti pe site.

Astfel ca si client nou poti primi bonusuri fara depunere, rotiri gratis, bani bonus si multe alte beneficii la inregistrare. Exista mai multe tipuri de oferte pe care le poti incasa la inregistrarea pe un site de cazino, cele mai populare fiind urmatoarele:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Bonus cu rotiri gratuite

Bonus fara depunere

La unele cazinouri de pe internet vei avea uneori posibilitatea sa incasezi chiar si bonusuri fara depunere. Aceste bonusuri sunt acordate fie pentru simpla inregistrare pe site, fie pentru verificarea contului de jucator, lucru care oricum este obligatoriu prin lege.

Drept bonus fara depunere poti primi fie rotiri gratuite, fie o anumita suma de bani gratis. Oricum ar fi, e clar ca aceste oferte nu trebuie ratate de niciun pasionat de jocuri de noroc. Pentru incasarea lor este posibil, in unele cazuri, sa fie necesar si un anumit cod promotional, asadar informeaza-te cu atentie asupra oricarui tip de oferta pentru a afla exact cum o incasezi.

Un bonus fara depunere iti va permite in primul rand sa te distrezi 100% gratuit la cele mai tari cazinouri licentiate, fara sa scoti niciun ban din buzunar. Riscul din partea ta este asadar zero si ai numai de castigat.

In al doilea rand, daca esti suficient de norocos si inspirat in alegerea jocurilor, atunci poti chiar sa obtii profit in bani reali, pe care ulterior sa ii retragi in contul tau bancar sau prin alte metode de plata.

Bonus procent din suma depusa

Un astfel de bonus se acorda de obicei clientilor noi in momentul efectuarii primei depuneri. Totusi poti intalni si platforme de cazino care te recompenseaza cu procent din suma depusa la primele 3 sau chiar primele 5 incarcari ale contului.

Astfel, dupa efectuarea depozitului vei primi un anumit procent din suma depozitata drept bonus. Procentele bonus variaza intre 50% si 200% si fiecare oferta are o anumita suma maxima de bani ce poate fi acordata drept bonus. De exemplu, daca oferta este de 100% pana la 1.000 RON si tu depozitezi 1.500 RON, atunci vei primi bonusul maxim de 1.000 RON.

Bonus cu rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt oferte de bun venit foarte populare in cadrul cazinourilor online din Romania. Prin intermediul lor clientii noi primesc un anumit numar de free spins la unul sau mai multe jocuri cu pacanele din oferta. Practic te distrezi la pacanele gratis utilizand invartirile acordate gratuit de catre cazinou.

Numarul de rotiri gratuite acordat este de obicei unul fix, insa pot exista situatii in care sa primesti free spins in concordanta cu valoarea sumei depozitate.

Bonusurile cu rotiri gratuite sunt excelente pentru jucatorii cu un buget redus, dar nu numai. In orice moment o invartire la sloturile online iti poate aduce un castig impresionant, asadar ofertele cu free spins se pot dovedi foarte profitabile.

Acestea sunt principalele 3 tipuri de oferte de bun venit pe care le vei intalni in cazinourile de pe internet. Trebuie sa mai stii ca nu este vorba despre oferte singulare, ci un pachet de bonus de bun venit poate contine in acelasi timp toate aceste 3 tipuri de bonusuri prezentate.

Bonusuri si promotii pentru clientii existenti

La cele mai bune cazinouri de pe piata nici jucatorii existenti nu sunt neglijati. Astfel, pentru ei operatorii de cazino licentiati lanseaza in mod constant diferite bonusuri si promotii, printre care se numara urmatoarele:

  • Bonus fara depunere – chiar si ca jucator existent poti incasa uneori bonus fara depunere, de exemplu de ziua ta de nastere sau bonus fara depunere drept recompensa pentru activitatea pe site
  • Bonusuri de fidelitate – unele cazinouri desfasoara programe de fidelitate, astfel ca, pe masura ce pariezi in bani reali aduni puncte, pe care ulterior le schimbi in diverse beneficii pe site – bani cash, bani bonus, free spins si altele
  • Bonusuri de reincarcare – pentru reincarcarea cu bani a contului de joc poti beneficia de aceleasi bonusuri ca in cazul ofertelor de bun venit, adica procent din suma depusa si/sau rotiri gratuite
  • Concursuri si turnee – multe dintre cazinourile licentiate din Romania organizeaza din cand in cand diferite concursuri intre jucatori, cel mai adesea la jocurile cu pacanele; poti participa si tu la astfel de turnee, iar daca te numeri printre castigatori vei fi recompensat cu diverse premii, de la beneficii pe site (bani bonus, bani cash, free spins etc.) pana la premii reale, precum telefoane, gadget-uri, vacante si multe altele

In concluzie, in cazinourile online vei intalni diverse bonusuri la tot pasul, inca din momentul primei accesari a site-ului si chiar si ulterior pe masura ce te distrezi la jocurile preferate. Vei gasi multe oferte interesante si profitabile pe care merita sa le incasezi mereu cand ai ocazia.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.