BĂTRÂNII DE LA CENTRUL DE ÎNGRIJIRE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE DE LA CRÂNGURILE AU FOST SĂRBĂTORIȚI AȘA CUM SE CUVINE DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Momente emoționante, astăzi, la Centrul de Îngrijire pentru Persoanele de vârsta a treia Pătroaia Deal, din comuna Crângurile, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice. Cei 17 vârstnici au fost răsfățați de către personalul Centrului din Pătroaia Deal, au avut parte de un meniu special, voie bune, cântece și nelipsitul tort.

Cu toții au cântat La mulți ani și le-au urat vârstnicilor sănătate multă și momente frumoase. Alături de bătânii îngrijiți aici a fost și Costin Barbu, primarul comunei Crângurile, care le-a transmis și el urări de sănătate și le-a promis vârstnicilor că va face tot ce ține de dânsul ca toate momentele petrecute în acest centru să fie unele frumoase.

De organizarea acestei zile importante s-a ocupat în special administratorul Centrul de Îngrijire pentru Persoanele de vârsta a treia Pătroaia Deal.

„Nu puteam să nu ne organizăm și în acestă zi specială și să-i sărbătorim așa cum se cuvine pe beneficiarii din centrul nostru. Am făcut-o mereu și o vom face și în continuare, pentru că în acest fel le mai alinăm bătrânețea și le înseninăm fiecare zi petrecută la noi în centru. Mulțumesc pe acesta cale domnului primar Costin Barbu, pentru că este alături de noi și ne sprijină cu tot ce avem nevoie și , nu în ultmul rând, cofetăriei SOSO Găești , pentru sprijin.” ne-a declarat administratorul centrului.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: