BĂRBAT DISPĂRUT LA PESCUIT, LA GHINEȘTI! POMPIERII ÎL CAUTĂ ÎN RÂUL DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Eveniment » BĂRBAT DISPĂRUT LA PESCUIT, LA GHINEȘTI! POMPIERII ÎL CAUTĂ ÎN RÂUL DÂMBOVIȚA

UPDATE: Pompierii au găsit trupul neînsuflețit al bărbatului dat dispărut în albia râului Ialomița. Trupul neînsufelțit a fost preluat de medicii legiști, pentru a afla cauza decesului. Polițiștii investighează cazul!

Pompierii de la Garda de Intervenție Titu intervin la această oră în localitatea dâmbovițeană Ghinești, pentru căutarea unui bărbat de aproximativ 70 de ani, care a plecat ieri la pescuit pe râul Dâmbovița și nu s-a mai întors. Alarma au dat-o aseară rudele bărbatului. Polițiștii au mers la fața locului și au găsit pe malul râului bicicleta bărbatului. Autoritățile iau în calcul și posibilitatea ca bărbatul să se fi înecat, de aceea pompierii au fost chemați în această dimineață pentru a face căutări în râu. Vom reveni!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.