BĂRBAT DIN RĂZVAD, ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

Prima pagină » Actualitate » BĂRBAT DIN RĂZVAD, ARESTAT PENTRU TENTATIVĂ DE OMOR

La data de 6 august a.c., în jurul orei 15:17, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați prin SNUAU 112 de un bărbat cu privire la faptul că a fost atacat cu un cuțit.

Din verificările efectuate a reieșit faptul că, în după-amiaza zilei de 6 august a.c., pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce s-ar fi aflat în comuna Răzvad, un bărbat de 45 de ani ar fi agresat fizic cu un obiect ascuțit-tăietor un alt bărbat de 61 de ani.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, față de bănuit a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Astăzi, 7 august, acesta a fost prezentat magistraților, pe numele bănuitului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.