BĂLENI! FACILITĂȚI FISCALE PENTRU CONTRIBUABILII CARE ÎȘI ACHITĂ INTEGRAL OBLIGAȚIILE FISCALLE

Prima pagină » Actualitate » BĂLENI! FACILITĂȚI FISCALE PENTRU CONTRIBUABILII CARE ÎȘI ACHITĂ INTEGRAL OBLIGAȚIILE FISCALLE

Vești bune pentru localnicii din Băleni. La inițiativa primarului Florea Mușat, în ședința de Consiliu Local de luna aceasta s-a aprobat o hotărâre privind acordarea de înlesniri la plata obligațiilor fiscale restante contribuabililor persoane fizice şi juridice din comuna Băleni.

Astfel, se scutesc de la plata majorărilor de întârziere, contribuabilii persoane fizice şi juridice din comuna Băleni, care îşi achită integral toate obligaţiile fiscale principale restante către bugetul local al comunei Băleni până la data de 31.10.2022. Scutirea se aplică tuturor majorărilor ce izvorăsc din neplata la termenul scadent a taxelor şi impozitelor locale, exceptându-se cele ce sunt de natură contractuală.

Potrivit procedurii, scutirea majorărilor de întârziere se va acorda la cererea temeinic justificată a contribuabililor persoane fizice şi juridice din comuna Băleni, la care se va anexa o situație de debit (document informativ) emisă de biroul financiar contabil, care va cuprinde toate obligaţiile fiscale principale şi accesoriile acestora (majorări de întârziere) calculate până la data depunerii cereri.

Pot beneficia de scutirile prevăzute în prezenta procedură persoanele fizice şi juridice care îndeplinesc  următoarele condiţii:

-au achitat integral obligaţiile principale datorate şi evidenţiate în situaţia de debit până la data de 31.10.2022

-depun cerere pentru a beneficia de aceste facilități, în perioada 01.09.2022-31.10.2022

Cererea de scutire se depune la Biroul Financiar contabil la sediul primăriei Băleni şi va cuprinde:

– elemente de identificare ale contribuabilului;

– natura obligaţiei bugetare pentru care se solicită scutire.

– motivele pentru care se solicită înlesnirea la plată

Scutirea majorărilor de întârziere poate fi solicitată şi acordată atât înaintea începerii executării silite cât și în timpul executării acesteia.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.