Băiat din comuna Petrești, fără discernământ, violat și filmat de câțiva consăteni! IMAGINILE AU AJUNS PE TIKTOK!

Prima pagină » Actualitate » Băiat din comuna Petrești, fără discernământ, violat și filmat de câțiva consăteni! IMAGINILE AU AJUNS PE TIKTOK!

Caz revoltător în comuna Petrești. Un tânăr cu handicap psihic, fără discernământ, a fost violat de un consătean, iar alți doi prieteni de-ai acestuia au asistat la scenele înfiorătoare, unul dintre ei filmând totul. Imaginile au fost apoi postate pe Tik Tok!

Surse din localitate au povestit – pentru Cronica de Găești – că cei trei tineri s-au distrat, în preajma Paștelui, într-un mod strigător la cer. L-au ademenit pe bărbatul fără discernământ într-o clădire dezafectată, iar apoi l-au suspus perversiunilor sexuale. Ca și cum batjocura nu ar fi fost de ajuns, au făcut totul public pe o rețea socială accesată frecvent de copii. Întreaga comunitate locală a aflat, revoltată, de isprava indivizilor.

”El gândește ca un copil mic, are handicap psihic, așa s-a născut. Toată lumea știe. Și-au bătut joc de el și l-au filmat. Trebuie să plătească”, spun localnicii.

De altfel, potrivit Codului Penal, fapta reprezintă viol în varianta agravantă, întrucât bărbatul fără discernământ nu și-a putut exprima voința față de ceea ce i s-a întâmplat, el nefiind altceva decât o victimă.

Polițiștii au aflat abia astăzi, de la noi, despre grozăvia care a avut loc la Petrești. În cauză s-a deschis dosar penal, iar față de autorul violului urmează a se lua măsurile preventive prevăzute de lege, el fiind deja reținut, în această seară. El riscă până la 12 ani de pușcărie. Nici amicii lui nu credem că vor scăpa de rigorile legii penale, urmând probabil să se stabilească participația lor la această oribilă faptă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.