Babel Fest, ziua a IX-a „Romeo și Julieta”, spectacol de teatru-dans

Prima pagină » Actualitate » Babel Fest, ziua a IX-a „Romeo și Julieta”, spectacol de teatru-dans

„Romeo și Julieta”, cea mai cunoscută poveste de dragoste din lume, care se poate întâmpla oricui, oriunde… Un spectacol de teatru-dans construit în jurul dragostei juvenile, pasionale, pline de aventură şi erotism. Coregraful Hugo Wolff a reușit să reliefeze un univers violent, uneori degradant, dar care explodează într-o tandrețe aparte, imaginea sensibilă a substratului profund care se naște în urma durerii traumelor din copilărie. Un spectacol care arată că pentru noi trăirile și gesturile personajelor sunt mai importante decât toate hologramele și programele existente, de aceea susținem pariul cu divinitatea vrând să demonstram că relațiile interumane, compasiunea, idealurile supreme nu sunt niște himere controlate prin satelit sau drone, ci lucruri palpabile, reale, pline de sentimente, cu atât mai necesare pentru o societate sănătoasă și civilizată. Romeo şi Julieta, acești îndrăgostiți sublimi şi eterni, ce distrug barierele, sfâşie plasa complicată și complexă a convențiilor și normelor şi deschid o breșă către libertatea individuală. Prin dragoste, prin exasperanta ei imposibilitate, ceva deosebit şi mai presus de lume se deschide şi arde.
Regia, coregrafia, scenografia: Hugo Wolff
Muzica: Dan Caras
Distribuția: Florin Oros (Romeo), Alina Gavozdea (Julieta), Diana Câtănescu (Doica), Diana Duțu (Rozalinda), Alexandra Popa (Doctorița), Ana Drăgan (Ducele 1), Andreea Pânzariu (Ducele II), Bogdan Miron (Preot); Sabrina Bărbulescu, Ingrid Metz, Silvana Vlad. Raluca Cristea, Erika Hera, Ana Maria Iorgovan (Cetățeni ai Veronei-Pacienți).

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.