BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE 6 IUNIE

Prima pagină » Actualitate » BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE 6 IUNIE

MARȚI, 06 iunie

Ora 11:00 Întâlnirile Babel, Q&A (actori, presă, invitați; deschise publicului) –ORIENT.OCCIDENT – AMASIA, Conferință  susținută de Mc Ranin, Manager al Teatrului Tony Bulandra, Președintele Festivalului Artelor Spectacolului Târgoviște BABEL,  Moderator Sanda Vișan – Foaier TTB, 1h 30min

Ora 11:00 – 13:45 Workshop, Dumitru Acriș, De la text la acțiune, de la acțiune la formă – Sala Oglinzilor

Workshop-ul a fost conceput de  actorul și regizorul Dumitru  Acriș ca un antrenament de  trei ședințe ce au la bază traiectoria de la litera scrisă la corpul în mișcare, până la reprezentarea scenică.

Ora 14:15 – 17:00 Workshop, Ben Harrison– ASCULTÂND SPAȚIUL – Sala Studio

Workshop-ul va fi condus de Ben Harrison, co – directorul artistic al Grid Iron, care are o experiență de peste douăzeci și opt de ani, predând în întreaga lume lucrul actorului bazat pe spațiul de joc.

ora 17:30 Lansare de carte – FORME CONVERGENTE, de Erica Oprea, colecția de cultură a Gazetei DÂMBOVIȚA, moderator: Ionuț Cristache și Puiu Jipa, Foaier TTB, 30 min

Cartea este o  poveste a pașilor purtați pe teritorii mișcătoare și necunoscute ale artei și ale formelor ei scrise.

ora 18:00 ORESTE,regia: Yiannis Paraskevopoulos – Sala Mare a TTB, 1h 35min

Povestea lui Oreste este tragică și vorbește despre crimă, răzbunare, dar și despre iubirea dintre frate și soră, despre prietenie.

Spectacolul face parte dintr-un amplu program dedicat dramaturgiei antice, (re)interpretată cu mijloace contemporane.

ora 20:00  PE ACOPERIȘ, Compania  Respiro, România, Terasa Cinematografului Independența, 1h 45min

Pe acoperiş este o comedie dulce-amară despre trei cumnate hotărâte să facă față provocărilor unui nou început, pe acoperiş. Totuşi, în spatele uşilor încuiate ale casei, trecutul pândeşte din umbră şi amenință să le invadeze prezentul.

Un carusel de emoții şi de neaşteptate schimbări de situație, o poveste despre descoperirea de sine, despre puterea de a merge mai departe, despre speranță, o materie în care alchimia dintre putere şi sensibilitate creează pe scenă, o energie captivantă şi dinamică.

ora 21:30 TĂCEREA  – Teatrul Biuro Podrozy, Polonia – Piața Mihai Viteazul

Cunoscută pentru legendara sa producție de teatru de stradă Carmen Funebra, care explora efectul devastator al războiului asupra civililor, compania poloneză Teatrul Biuro Podróży prezintă partea a doua, Tăcerea. Teatru fizic, focuri, montare neobişnuită, păpuşi şi muzică vor susține nesfârşita poveste a refugiaților şi a migranților prinşi într-o spirală a războiului, dar şi visul de a scăpa.

Eroii spectacolului sunt copiii – martori inocenți ai morții şi ai violenței- victime ale atrocităților şi strămutărilor. 

ora 23:00 Clubul Festivalului- Berăria Vlad Țepeș

Vă așteptăm cu gânduri bune!!!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.