AU FOST ADUSE PRIMELE CONTAINERE ÎNCĂLZITE PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

„Așa cum am promis , iată că primele containere au ajuns la Târgoviște. Acum s-a început montarea primului container în curtea Spitalului de Urgență Târgoviște, până vineri instalându-se și în celelalte locații, la Secția de Boli Infecțioase, și așa mai departe. Valoarea tuturor containelor este de aproximativ 370.000 lei. Cu siguranță vom avea și alte investiții la nivelul Spitalului Județean de Urgență.
Vreau în numele meu personal, al întregii echipe de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița să mulțumesc personalului medical, tuturor celor implicați în acestă perioadă grea.
Cu siguranță măsurile pe care le-am gândit și le vom gândi le vom pune în aplicare.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean Târgoviște a declarat că aceste containere vor fi dotate cu canapele de așteptare pentru pacienți.

„Lucraea acesta vine în contextul preocupării permanente a nostră în ceea ce privește creșterea calității actuluimedical, și aici ne referim în principal la îmbunătățirea conduțiilor de așteptare. Containerul care se vede în spate este destinat pacienților care așteaptă pentru a intra la consultație, pacinți covid pozitiv, care sunt într-o stare relativ bună. Containerul va fi dotat cu canapele de așteptare, unde pacienții vor sta până în momentul în care vor intra în spitalizarea de zi pentru consultație.” a declarat Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean Târgoviște

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a ținut să-i felicite pe președintele Consiliului Județean și pe managerul spitalului pentru că au făcut aceste investiții pentru ca pacienții să beneficieze de tit confortul, mai ales că acum frigul a început să-și facă simțită prezența și mai mult.
„Cred că montarea unor astfel de containere reprezintă cam unica soliție pentru așteptarea pe timpul iernii, a sezonului rece, este o decizie foarte bună. Îl felicit pe domnul manager, dar și președintele Consiliului Județean pentru modul în care se implică într-o perioadă fără precedent, foarte grea pentru cadrele medicale, o perioadă critică. Este un act de normalitate montarea acestor containere, sunt convins că este numai începutul unor astfel de investiții, investiții de natură să răspundă necesităților din ce în ce mai stringente pe care le avem într-un context sanitar foarte delicat.” a declarat Daniel Cristian Stan.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

VESTE EXTRAORDINARĂ PENTRU LOCUITORII DN GURA FOII

Veste extraordinară pentru locuitorii din Gura Foii! Edilul Radu  Nicolae Georgescu a anunțat că cel mai important proiect al comunității întră în linie dreaptă. Este vorba despre proiectul de racordare la rețeaua de gaze naturale. Radu Georgescu a anuțat că pe 15 martie va avea loc licitația și va fi desemnat câștigătorul. “Începem anul în forță și anunțăm scoaterea la licitație a concesionării serviciului public de distribuție a GAZELOR NATURALE.

Citeste in continuare »

TÂRGOVIȘTE: A fost finalizată sala de sport din incinta Colegiului Național „Constantin Carabella”

Autoritățile publice locale târgoviștene au finalizat proiectul construcției sălii de sport din incinta Colegiului Național „Constantin Carabella”.  Baza sportivă are o suprafață de 1000 mp și este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru ca elevii și profesorii să-și poată desfășura orele de educație fizică în cele mai bune condiții.  Investiția s-a ridicat la suma de 3 milioane de lei și a fost suportată din bugetul propriu al primăriei

Citeste in continuare »

COSTI ANA, PRIMARUL DIN PUCIOASA, S-A VACCINAT ANTI-COVID

„Desi Autoritatile Publice Locale sunt trecute la „și alții” si incadrate in etapa a treia de vaccinare, eu, fiind bolnav cronic de diabet zaharat, am fost programat de catre medicul de familie pentru a ma vaccina impotriva Covid 19!Asa ca astazi, m-am prezentat emotionat si plin de speranța la Centrul de vaccinare din incinta Spitalului Orașenesc Pucioasa.Lucrurile au decurs simplu si natural, iar la cateva zeci de minute am parasit

Citeste in continuare »