AU FOST ADUSE PRIMELE CONTAINERE ÎNCĂLZITE PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Actualitate » AU FOST ADUSE PRIMELE CONTAINERE ÎNCĂLZITE PENTRU TRIAJUL PACIENȚILOR SPITALULUI JUDEȚEAN TÂRGOVIȘTE

“Așa cum am promis , iată că primele containere au ajuns la Târgoviște. Acum s-a început montarea primului container în curtea Spitalului de Urgență Târgoviște, până vineri instalându-se și în celelalte locații, la Secția de Boli Infecțioase, și așa mai departe. Valoarea tuturor containelor este de aproximativ 370.000 lei. Cu siguranță vom avea și alte investiții la nivelul Spitalului Județean de Urgență.
Vreau în numele meu personal, al întregii echipe de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița să mulțumesc personalului medical, tuturor celor implicați în acestă perioadă grea.
Cu siguranță măsurile pe care le-am gândit și le vom gândi le vom pune în aplicare.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean Târgoviște a declarat că aceste containere vor fi dotate cu canapele de așteptare pentru pacienți.

„Lucraea acesta vine în contextul preocupării permanente a nostră în ceea ce privește creșterea calității actuluimedical, și aici ne referim în principal la îmbunătățirea conduțiilor de așteptare. Containerul care se vede în spate este destinat pacienților care așteaptă pentru a intra la consultație, pacinți covid pozitiv, care sunt într-o stare relativ bună. Containerul va fi dotat cu canapele de așteptare, unde pacienții vor sta până în momentul în care vor intra în spitalizarea de zi pentru consultație.” a declarat Claudiu Dumitrescu, managerul Spitalului Județean Târgoviște

Primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, a ținut să-i felicite pe președintele Consiliului Județean și pe managerul spitalului pentru că au făcut aceste investiții pentru ca pacienții să beneficieze de tit confortul, mai ales că acum frigul a început să-și facă simțită prezența și mai mult.
„Cred că montarea unor astfel de containere reprezintă cam unica soliție pentru așteptarea pe timpul iernii, a sezonului rece, este o decizie foarte bună. Îl felicit pe domnul manager, dar și președintele Consiliului Județean pentru modul în care se implică într-o perioadă fără precedent, foarte grea pentru cadrele medicale, o perioadă critică. Este un act de normalitate montarea acestor containere, sunt convins că este numai începutul unor astfel de investiții, investiții de natură să răspundă necesităților din ce în ce mai stringente pe care le avem într-un context sanitar foarte delicat.” a declarat Daniel Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.