ATRAGEREA FONDURILOR EUROPENE, PRIORITATE PENTRU DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI

Prima pagină » Actualitate » ATRAGEREA FONDURILOR EUROPENE, PRIORITATE PENTRU DIRECTORUL PARCULUI INDUSTRIAL MORENI

Atragerea fondurilor europene reprezintă în continuare o prioritate pentru directorul general al Parcului Industrial Moreni. Gabriel Purcaru a participat la conferința “NOI SOLUȚII DE FINANȚARE EUROPEANĂ ÎN ANUL 2023” – Oportunități de Finanțare în Regiunea Sud – Muntenia, eveniment organizat de către Camera de Comerț Dâmbovița în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița și ADR Sud – Muntenia.

“La invitația președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, am participat la discuțiile legate de viitoarele oportunități de finanțare prin Programul Regional 2021-2027  derulate prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia.  A fost o întâlnire deosebit de interesantă, atragerea de fonduri europene reprezinând un factor esențial pentru dezvoltarea economică și socială a județului Dâmbovița, dar și a muncipiului Moreni. Aceste fonduri sunt o resursă importantă pentru finanțarea proiectelor care vizează îmbunătățirea calității vieții dâmbovițenilor și morenarilor, modernizarea infrastructurii, protecția mediului și stimularea creșterii economiceprin crearea de locuri de muncă.” a declarat Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni.

În cadrul conferinței au fost abordate cele mai noi informații privind Programul Regional Sud Muntenia, sprijin pentru microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii finanțate în cadrul Programului Regional Sud-Muntenia 2021-2027.

Conferința a reprezentat un factor esențial pentru dezvoltarea economică și socială a județului Dâmbovița, atragerea fondurilor europene constituie o resursă importantă pentru finanțarea proiectelor care vizează îmbunătățirea calității vieții, modernizarea infrastructurii, protecția mediului și stimularea creșterii economice prin crearea de noi locuri de muncă.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.