Asociația Turistică Peștera-Padina împreună cu Administrația Parcului Natural Bucegi susține INTERZICEREA FOCURILOR DE ARTIFICII în Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina din Moroeni

Prima pagină » Actualitate » Asociația Turistică Peștera-Padina împreună cu Administrația Parcului Natural Bucegi susține INTERZICEREA FOCURILOR DE ARTIFICII în Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina din Moroeni


 
 
DECLARAȚIE DE PRESĂ
 
 
Asociația Turistică Peștera-Padina împreună cu Administrația Parcului Natural Bucegi susține INTERZICEREA FOCURILOR DE ARFIFICII
în Stațiunea Turistică de Interes Național Peștera-Padina din Moroeni
 
Suntem în mijlocul munților Bucegi, sub ochii Sfinxului și avem datoria să protejăm cea mai mare bogăție, să protejăm natura! Dezvoltarea turismului în Stațiunea Turistică nu trebuie să pună în pericol biodiversitate pentru care de fapt,  oaspeții noștri aleg să vină la noi.
 
De aceea, facem un apel public către toți operatorii din industria ospitalității să nu mai folosească focurile de artificii, pocnitori, etc atât în perioada următoare a Sărbătorilor de iarnă cât și mai departe, pe întregul an 2023.
Este timpul să dovedim că suntem responsabili față de mai micile sau mai marile vietăți care-și au „domiciliul” de jur împrejurul nostru.  Cu certitudine lumina excesivă si zgomotele asurzitoare generate de artificii sunt elemente de panică și de stres pentru necuvântătoare.
 
Sunt convins că inclusiv turiștii noștri vor înțelege perfect acest apel al nostru și că ne vor fi de mare sprijin în acest sens.
 
Mulțumesc domnului Alexandru Colțoiu, Directorul Parcului Natural Bucegi pentru sprijinul pe care ni-l acordă în acest demers și rog administrația locală să prevadă în Regulamentul Stațiunii interzicerea tuturor mijloacelor generatoare de zgomote și lumini excesive.
 
Valentin Calcan,
Președinte ATPP

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.