ARHITECTUL DUMITRU BARBU, NOUL PREȘEDINTE AL PENSIONARILOR SOCIAL DEMOCRAȚI

Prima pagină » Actualitate » ARHITECTUL DUMITRU BARBU, NOUL PREȘEDINTE AL PENSIONARILOR SOCIAL DEMOCRAȚI

Astăzi, în cadrul conferinței de alegeri a președintelui și a biroului de conducere al O.P.S.D. Dâmbovița, seniorii social-democrați și-au ales echipa de conducere a organizației.

În urma evenimentului organizat la Clubul Studenților din Târgoviște, cei peste 400 de delegați ai organizațiilor OPSD din județ l-au votat, în unanimitate, în fruntea organizației seniorilor social-democrați pe domnul Dumitru Barbu.

Totodată, a fost constituit și biroul de conducere al OPSD Dâmbovița:

  • Prim-vicepreședinte: Ioniță Ștefan;
  • Secretar Executiv: Iorgulescu Lucica;
  • Vicepreședinți: Diculescu Maria, Dumitrache  Nicolae, Bărbulescu Emilian Eugen, Dinu Valeriu, Vișinescu Doina, Anton Costel, Secăreanu Viorel, Dumitra Ion, Bărboiu Marin, Chivoiu Alexandru și Nica Gheorghe.
  • Membri: Bălan  Marin, Neculaescu Sache, Niculescu Ionel, Bărbuș Silviu, Aldea Cristian, Tache Maria, Neagu Augustin, Rizea Constantin, Gheorghe Costache și Gheorghe Călinescu Sergiu.

Mulțumim domnului Sache Neculaescu pentru activitatea desfășurată în ultimii ani în calitate de președinte al organizației. De asemenea, îl asigurăm pe noul președinte al OPSD Dâmbovița, Dumitru Barbu, de toată susținerea organizației în toate proiectele sale.  Misiunea acestuia, dar și a colegilor săi este aceea de a fi un element important în câștigarea tuturor alegerilor viitoare 2024, așa cum de altfel a declarat și președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Acesta a precizat în timpul conferinței de alegeri că PSD este partidul care, întotdeauna, a fost aproape seniorii din România și, implicit, din județul Dâmbovița. Măsurile pe care PSD le-a implementat sau cele care urmează să intre în vigoare la nivel național și investițiile aflate în derulare la nivelul județului Dâmbovița, mai ales cele din domeniul sănătății, arată implicarea PSD în viața seniorilor dâmbovițeni.

Alegerile s-au desfășurat în prezența președintelui PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a președintelui executiv al organizației, senatorul Titus Corlățean, a secretarului executiv, primar al Municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a secretarului de stat din Ministerul Muncii, Mădălin-Cristian Vasilcoiu, a doamnei deputat Carmen Holban și a deputaților Ioan Vulpescu, Marian Țachianu, dar și a numeroși primari, consilieri locali și consilieri județeni.

PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.