ANUNȚ IMPORTANT PENTRU LOCUITORII COMUNEI LUCIENI!

Prima pagină » Actualitate » ANUNȚ IMPORTANT PENTRU LOCUITORII COMUNEI LUCIENI!

Primarul comunei Lucieni, Marius Tița, anunță locuitorii comunei că în perioada 24.07.2023 – 21.09.2023 se va desfășura afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrelor. Cei care au obiecțiuni de făcut asupra unor neconcordanțe, pot depune contestație, pentru soluționarea cât mai rapidă a problemelor.

“Începând cu data de 24.07.2023 începe afișarea publică a documentelor tehnice ale cadastrelor și se va termina in data de 21.09.2023.

Așadar,se vor deplasa in teren,echipe din cadrul primăriei care vor înmâna fiecărui proprietar sau moștenitor câte o carte funciară provizorie,(•atenție•nu sunt documente oficiale) pentru fiecare teren pe care îl are in proprietate sau moștenit și vi se va comunica ziua in care sunteți programați să vă deplasați la sediul căminului cultural din Lucieni.

In cazul in care aveți de făcut obiecțiuni privind neconcordanțele din carte cu cea din teren sau de altă natură,veți depune contestație,in ziua in care sunteți programați.

Pentru o bună desfășurare a activității de afișare,vă rugăm să respectați ziua in care sunteți programati.Vă mulțumim!”  a anunțat Marius Tița, primarul comunei Lucieni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.