ANINOASA: SE LUCREAZĂ LS MODERNIZAREA MAI MULTOR STRĂZI ȘI LA INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE

Prima pagină » Actualitate » ANINOASA: SE LUCREAZĂ LS MODERNIZAREA MAI MULTOR STRĂZI ȘI LA INTRODUCEREA REȚELEI DE CANALIZARE

Lucrări ample se dezfășoară în această perioadă în comuna Aninoasa! Primarul Vlăduț Niculae a anunțat că au început lucrările de modernizare a mai multor străzi din comună, dar și de introducere a sistemului de canalizare în unele zone.

“Nu am acceptat compromisuri, nu am permis nimănui să facă “jocuri” și deși îmi place dansul, nu am jucat după cum voiau unii să mai cânte.

Acum, în timp ce ei își ascut armele electorale prăfuite, încercând mișelește să atragă în plasa promisiunilor mai ales segmentul de vârstă înaintată, noi muncim!

Echipa primăriei Aninoasa este preocupată doar de dezvoltarea unitară a comunității noastre și de buna colaborare cu fiecare cetățean, iar rezultatele încep să apară, pentru că niciodată în comuna noastră nu au fost proiecte care să vizeze simultan un număr atât de mare de străzi!

Începând de azi se lucrează pentru modernizare drumurilor din Comuna Aninoasa: IonPetrescu, Căminului, Suseni, PopaMarin și ValeaMare!

În scurt timp vor urma Doctor Petrescu, Cișmea, Stânjeneilor, MihaiEminescu, Izvor și Soarelui, iar Eroilor, Salcâmilor, ConstantinPătru, Cerchez și Duzilor, sunt deja finalizate!

În același timp se lucrează la canalizare pe străzile Sasului, GeneralHeruvim, AleeaMănăstirii, Liniștii, Mărăcini, Pogoane, IonMihai, DS102, ConstantinManolescu, VasileLupu, Salcâmilor, MihaiViteazul, OctavEnigărescu, NicolaeBrâncoveanu! Vom continua, stradă cu stradă!”  a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.