ANINOASA: PRIMĂRIA VA DEMARA VERIFICĂRI PENTRU IDENTIFICAREA PERSOANELOR CARE VARSĂ APA PLUVIALĂ, NELEGAL, ÎN REȚEAUA DE CANALIZARE

Prima pagină » Actualitate » ANINOASA: PRIMĂRIA VA DEMARA VERIFICĂRI PENTRU IDENTIFICAREA PERSOANELOR CARE VARSĂ APA PLUVIALĂ, NELEGAL, ÎN REȚEAUA DE CANALIZARE

“Având în vedere avertizările meteo și ploile abundente, reprezentanții Serviciului Public de Întreținere și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Aninoasa, au intervenit în zonele predispuse inundațiilor, încă de la primele ore ale zile. Actiunile de prevenire ne-au ajutat să nu întâlnim situații grave, iar dacă întâmpinați vre-o problemă în acest sens, nu ezitați să ne contactați!

Am constatat că, pe lângă cantitatea mare de apă, un risc major îl reprezintă resturile vegetale și deșeurile aruncate necontrolat, care ajung să colmateze șanțurile si vâlcelele.

Totodată, s-au indentificat probleme la rețeaua de canalizare, din cauza faptului că foarte mulți cetățeni varsă apa pluvială, nelegal, în această conductă. În acest sens, în următoarea perioadă, împreună cu reprezentanții Companiei de apă, vom efectua verificări pentru identificarea persoanelor respective și remedierea acestor situații.

Ne dorim o comună curată și sigură, iar pentru asta trebuie să contribuim fiecare dintre noi, cu responsabilitate, spirit civic, implicare, respectând normele legale și cele umane!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.