ANCHETA EXPLOZIVĂ A CELOR DE LA PROSPORT! ACUZAȚII DE „BLAT” ÎN FOTBALUL DÂMBOVIȚEAN!

Prima pagină » Actualitate » ANCHETA EXPLOZIVĂ A CELOR DE LA PROSPORT! ACUZAȚII DE „BLAT” ÎN FOTBALUL DÂMBOVIȚEAN!

O anchetă explozivă a jurnaliștilor de pe PROSPORT scoate la iveală posibile blaturi și în fotbalul dâmbovițean, blaturi făcute probabil pentru câștiguri la pariuri sportive.  

Jurnaliștii de la PROSPORT au pornit investigația după ce au aflat despre un bilet “magic”câștigător promovat chiar pe pagina site-ului de pariuri sportive.

“Un bilet “magic” de Dâmbovița, bilet câștigător potrivit materialului video promovat de CryptoSport.Bet pe pagina de facebook a platformei, înseamnă 5 partide, toate din fotbalul județean din Dâmbovița! Practic, s-au jucat pe un singur bilet aceste 5 meciuri:

Liga 6 play-off

CS Viitorul Cojasca – CS Viitorul Aninoasa – X (cotă 3,25)

AS Dragomirești – AS Sportul Lucieni – 1 (cotă 1,95)

FC Viitorul I.L. Caragiale – FC Lungulețu – 2 (cotă 2,05)

Cupa României faza județeană

ACS Viitorul Voinești – ACS Urban Titu – X (cotă 2,95)

ACS Recolta Gura Șuții – ACS Roberto Ziduri – 2 (cotă 2,75)

Potrivit informațiilor din video:

Un bilet cu cota totală uriașă, 105.396!

Cu 50 de lei pariați s-au câștigat 5269.80 lei

Bilet plasat, atenție!, pe 25 aprilie 2023, ora 12:26 pm

ProSport a analizat fiecare partidă de pe bilet și a contactat protagoniștii, conducători de cluburi, observatori, arbitri și președintele AJF Dâmbovița. Concluziile sunt spectaculoase!

Toate cele 3 partide din play-off Liga 6 Dâmbovița jucate pe bilet s-au disputat în aceeași zi și la aceeași oră, pe 26 aprilie 2023, ora 17:00, potrivit site-ului oficial AJF Dâmbovița.

Practic, pariorul a mizat cu succes pe toate cele 3 meciuri din etapa II. Pentru că L6 înseamnă un play-off cu 6 echipe la Dâmbovița.” scriu jurnaliștii PROSPORT.RO

Toate aceste situații ridică multe smene de întrebare în ceea ce privește existența unor balturi în fotbalul dâmbovițean.

Suspiciuni le-a ridicat celor de la PROSPORT și meciul dintre Roberto Ziduri cu Gura Șuții, ambele formații de Liga 4, încheiat cu vitoria cleor de la Ziduri., în ciuda cotelor oferite tocmai de platformă, care-i dădeau ca favoriți pe cei de la Gura Șuții.  

Contactat de către jurnașiștii PROSPORT, Armand Mihălăchioiu, director general Roberto Ziduri, exclude orice scenariu de meci aranjat dar admite că e o zonă foarte sensibilă la acest nivel.

Jurnaliștii PROSPORT susțin că poliția investighează posibilele fraude, sesizată de cei de la FRF.

Ancheta celor de la PROSPORT, pe larg, aici !!!

sursa foto: prosport.ro

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.