ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN ANINOASA! IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE SERVICII

Prima pagină » Actualitate » ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN ANINOASA! IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE SERVICII

Primăria Aninoasa, prin intermediul proiectului “Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce”, dă startul campaniei de testare gratuită pentru prevenirea/depistarea precoce a virusului HPV. Astfel, femeile cu vârsta cuprinsă între 24-64 ani pot efectua gratuit Testul Babeș-Papanicolau și Testul HPV.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European, având drept beneficiar INSTITUTUL NAȚIONAL PENTRU SĂNĂTATEA MAMEI ȘI COPILULUI ALESSANDRESCU-RUSESCU, în parteneriat cu Fundația Renașterea pentru Sănătate, Educație și Cultură, Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate Sastipen.

Înscrierile se fac în perioada 27 iulie-17 august.

“Campanie de informare și analize GRATUITE pentru HPV și Babeș-Papanicolau, adresată femeilor cu vârste cuprinse între 24 – 64 ani.  Înscrierile se pot face în perioada 27 Iulie 2023 – 17 August 2023, la sediul Primăriei Aninoasa, sau la numerele de telefon: 0245/22.62.14, 0737/01.61.91, 0787/58.29.99” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.