ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN ANINOASA! IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE SERVICII

Prima pagină » Actualitate » ANALIZE GINECOLOGICE GRATUITE PENTRU FEMEILE DIN ANINOASA! IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI PENTRU A BENEFICIA DE ACESTE SERVICII

Primăria Aninoasa, prin intermediul proiectului “Screening pentru Cancerul de Col Uterin și Tratament Precoce”, dă startul campaniei de testare gratuită pentru prevenirea/depistarea precoce a virusului HPV. Astfel, femeile cu vârsta cuprinsă între 24-64 ani pot efectua gratuit Testul Babeș-Papanicolau și Testul HPV.

Proiectul este co-finanțat din Fondul Social European, având drept beneficiar INSTITUTUL NAȚIONAL PENTRU SĂNĂTATEA MAMEI ȘI COPILULUI ALESSANDRESCU-RUSESCU, în parteneriat cu Fundația Renașterea pentru Sănătate, Educație și Cultură, Asociația Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen: FILIA și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate Sastipen.

Înscrierile se fac în perioada 27 iulie-17 august.

“Campanie de informare și analize GRATUITE pentru HPV și Babeș-Papanicolau, adresată femeilor cu vârste cuprinse între 24 – 64 ani.  Înscrierile se pot face în perioada 27 Iulie 2023 – 17 August 2023, la sediul Primăriei Aninoasa, sau la numerele de telefon: 0245/22.62.14, 0737/01.61.91, 0787/58.29.99” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.