AMENZI DE 130.000 DE LEI, DUMINICĂ, ÎN URMA UNEI ACŢIUNI “BLITZ” A POLIŢIEI DÂMBOVIŢENE

Prima pagină » Actualitate » AMENZI DE 130.000 DE LEI, DUMINICĂ, ÎN URMA UNEI ACŢIUNI “BLITZ” A POLIŢIEI DÂMBOVIŢENE

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita continuă activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică

Duminică, 26 aprilie, în intervalul orar 12:30-17:30, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a fost organizată și desfășurată o acțiune, sub coordonarea Inspectoratului General al Poliției Române, pe raza localităților Târgoviște, Conțești, Potlogi, Cojasca, Crângurile,
și Corbii Mari.

Acțiunea a vizat creșterea gradului de siguranță publică și prevenirea criminalității în toate formele ei, precum și verificarea respectării măsurilor legale impuse prin ordonanțele militare.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 399 de persoane și au controlat 220 de autovehicule, fiind totodată verificate și 9 societăți comerciale.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 95 de sancțiuni contravenționale, dintre care 67 au fost pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, conform prevederilor art. 1 din Ordonanța Militară nr. 3/2020, 18 pentru incalcarea prevederilor O.U.G 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 3 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/ 1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și 6 pentru incalcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Valoarea sancțiunilor aplicate se ridica la 129.945 de lei.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiști au reținut 4 permise de conducere și au confiscat 2 mc de material lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat și jandarmi.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.