AL TREILEA DECES ÎN URMA TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA!

Prima pagină » Actualitate » AL TREILEA DECES ÎN URMA TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA!

Încă o persoană rănită în exploziile de la Crevedia a încetat din viață în urmă cu puțin timp. E vorba de un pacient care era internat la Spitalul “Floreasca” din Capitală.

Este vorba de un civil, în vârstă de 63 de ani, care era internat la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe aproape 90% din suprafața corpului. În continuare, la acest spital mai sunt internaţi 12 răniţi, pompieri, dintre care unul este intubat și ventilat mecanic. De asemenea, un alt pacient critic se află la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Sunt deja trei decese în urma exploziilor de la Crevedia, iar în acest moment în spitalele din Capitală se află 24 de răniți. Ei sunt internați și la Spitalul Universitar și la Spitalul Elias.

Pacienţii cei mai critici sunt la Spitalele Bagdasar Arseni și la Spitalul Floreasca.

“În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație.

Adresăm compasiunea noastră familiei”, a transmis Ministerul Sănătăţii printr-un comunicat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.