ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerate
În această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și una de la Detașamentul Târgoviște) și două echipaje de ambulanță SMURD (de la Garda Răcari și Detașamentul Titu), găsind 5 persoane încarcerate în cele două autoturisme.
Salvatorii au acționat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ. După acordarea asistenței medicale de urgență, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanțele la spital, la UPU Târgoviște.
Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au asigurat la locul accidentului și măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile importante de carburant și ulei pe carosabil.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CALEA LUMINII, EVENIMENTUL EMBLEMĂ AL TÂRGOVIȘTEI, SE VA DESFĂȘURA JOI, DUPĂ DENIA CELOR 12 EVANGHELII

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAUGUREAZĂ CEL DE-AL TREILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA PICIOR DE MUNTE ! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE! PROMOȚII ȘI SURPRIZE PENTRU CLIENȚI!

LANȚUL DE SUPERMARKETURI DIANA INAGUREAZĂ CEL DE-AL DOILEA  MAGAZIN DIN DÂMBOVIȚA, LA GURA OCNIȚEI! MÂINE ESTE  MAREA DESCHIDERE!

LA MOROENI VA AVEA LOC A DOUA EDIȚIE A EVENIMENTULUI “LIVADA CĂSĂTORIILOR”

BARBER 13, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ PENTRU CEL MAI VÂRSTNIC CLIENT! COLONELUL ÎN REZERVĂ FILIMON TUDOR A ÎMPLINIT 86 DE ANI! VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.