ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Prima pagină » Eveniment » ACCIDENT CU CINCI VICTIME ÎNCARCERATE LA MIRCEA VODĂ

Accident rutier pe DN 71, în localitatea Mircea Vodă, cu 5 victime încarcerate
În această dimineață, în jurul orei 07:15, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 71, pe raza localității Mircea Vodă, în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz.
La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu 3 autospeciale de intervenție (două de la Detașamentul Titu și una de la Detașamentul Târgoviște) și două echipaje de ambulanță SMURD (de la Garda Răcari și Detașamentul Titu), găsind 5 persoane încarcerate în cele două autoturisme.
Salvatorii au acționat imediat pentru descarcerarea victimelor din cele două autoturisme, care apoi au fost preluate de echipajele de ambulanță SMURD și SAJ. După acordarea asistenței medicale de urgență, cele 5 victime au fost transportate cu ambulanțele la spital, la UPU Târgoviște.
Pasagerii din microbuz (5 persoane) s-au autoevacuat și nu au necesitat îngrijiri medicale.
Pompierii au asigurat la locul accidentului și măsurile de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile importante de carburant și ulei pe carosabil.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.