A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Prima pagină » Administratie » A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

“A fost lansată licitația pentru construirea ?????? ??????? de la Târgoviște, proiect în care ????????? ?????̦??? ??̂??????̦? este direct implicat.

Valoarea maximă pentru implementarea proiectui este de aproximativ 300.000.000 lei, ????????? ?????̦??? ??̂??????̦? ???????̂?? ??? ??????ă ???ă 25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției.

Stadionul va fi un complex sportiv ?????̦??? și ????????, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice.

Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din ???? ?, din competițiile europene, dar și ????????? ??????? ???̦?????? ?? ??????. “a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița

Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:

-??.??? ??????;

-????ă ?? ????????;

-??? ?????? ?? ???????;

-????̦?? ?????? ?????????̦?? ?̦? ??????̦.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv ???̦????? și eu??????, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.