A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

Prima pagină » Administratie » A FOST LANSATĂ LICITAȚIA PENTRU CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN TÂRGOVIȘTE! CUM VA ARĂTA ACESTA, VEDEȚI ÎN ARTICOL!

“A fost lansată licitația pentru construirea ?????? ??????? de la Târgoviște, proiect în care ????????? ?????̦??? ??̂??????̦? este direct implicat.

Valoarea maximă pentru implementarea proiectui este de aproximativ 300.000.000 lei, ????????? ?????̦??? ??̂??????̦? ???????̂?? ??? ??????ă ???ă 25.000.000 de lei, dar și terenul necesar investiției.

Stadionul va fi un complex sportiv ?????̦??? și ????????, având în vedere posibilitatea organizării unei multitudini de evenimente sportive, altele decât cele fotbalistice.

Se vor putea juca meciuri de rugby de nivel național și mondial, dar se pot organiza și competiții de atletism.

Noul stadion va îndeplini condițiile necesare pentru a găzdui partidele din ???? ?, din competițiile europene, dar și ????????? ??????? ???̦?????? ?? ??????. “a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Conisliului Județean Dâmbovița

Ca detalii legate de acest nou stadion, vă pot spune că acesta va avea:

-??.??? ??????;

-????ă ?? ????????;

-??? ?????? ?? ???????;

-????̦?? ?????? ?????????̦?? ?̦? ??????̦.

Odată cu finalizarea lucrărilor, județul nostru va putea intra în circuitul sportiv ???̦????? și eu??????, dar va crea și oportunități de investiții conexe sporturilor care se vor practica pe acest stadion.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.