A FOST INAUGURATĂ CLINICA MEDICALĂ DIN INCINTA PARCULUI INDUSTRIAL MORENI – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » A FOST INAUGURATĂ CLINICA MEDICALĂ DIN INCINTA PARCULUI INDUSTRIAL MORENI – VIDEO!

Eveniment important, astăzi , la Parcul Industrial Moreni, unde a fost inaugurată clinica medicală de cardiologie care își va desfășura activitatea în incinta Parcului Industrial Moreni și va deservi aproximativ 60 de mii de dâmbovițeni din zona Moreni. La eveniment au fost prezenți invitați importanți, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Antonel Jijie, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristian Avanu, administratorul public al județului Dâmbovița,  inspectorul general școlar Ileana Nicolaescu, primari din localitățile învecinate și mulți alții.

Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni, gazda evenimentului, a anunțat că în incinta Parcului, în aceeași clădire cu clinica medicală, și-ar dori inființarea unie creșe pentru copii.

Clinica are momentan trei cabinete de cardiologie și chirurgie cardiovasculară, însă investitorii au promis că o vor extinde și pentru alte specializări. Clinica are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și poate deservi orice pacient, atât asigurat, prin CAS , cât și neasigurat, contra-cost.

Prezent la eveniment, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a profitat de ocazie și le-a dat morenarilor și alte vești bune despre investițiile ce vor urma în Moreni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.