A FOST INAUGURATĂ CLINICA MEDICALĂ DIN INCINTA PARCULUI INDUSTRIAL MORENI – VIDEO!

Eveniment important, astăzi , la Parcul Industrial Moreni, unde a fost inaugurată clinica medicală de cardiologie care își va desfășura activitatea în incinta Parcului Industrial Moreni și va deservi aproximativ 60 de mii de dâmbovițeni din zona Moreni. La eveniment au fost prezenți invitați importanți, în frunte cu Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Antonel Jijie, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Cristian Avanu, administratorul public al județului Dâmbovița,  inspectorul general școlar Ileana Nicolaescu, primari din localitățile învecinate și mulți alții.

Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni, gazda evenimentului, a anunțat că în incinta Parcului, în aceeași clădire cu clinica medicală, și-ar dori inființarea unie creșe pentru copii.

Clinica are momentan trei cabinete de cardiologie și chirurgie cardiovasculară, însă investitorii au promis că o vor extinde și pentru alte specializări. Clinica are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate și poate deservi orice pacient, atât asigurat, prin CAS , cât și neasigurat, contra-cost.

Prezent la eveniment, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a profitat de ocazie și le-a dat morenarilor și alte vești bune despre investițiile ce vor urma în Moreni.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: