18 STRĂZI DIN CRÂNGURILE VOR FI ASFALTATE PRIN PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY”

Prima pagină » Actualitate » 18 STRĂZI DIN CRÂNGURILE VOR FI ASFALTATE PRIN PROGRAMUL “ANGHEL SALIGNY”

Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, a anunțat o nouă veste bună! Încă 18 străzi din comuna vor fi asfaltate anul acesta. Proiectul are o valoare de peste 4 milioane de lei.

“Azi, 28.04.2023, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice Și Administrației, am semnat contractul de finanțare pentru programul de investiții ,,Anghel Saligny”.
Valoarea contractului este de 4.101.432,26 lei și reprezintă asfaltarea a 18 străzi din comuna noastră! După procedura de licitație publică, vom desemna câștigătorul contractului și începând din luna septembrie vom da ordinul de începere pentru asfaltarea străzilor prezentate în imaginea de jos!” a anunțat Costin Barbu, primarul comunei Crângurile.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.