179 DE BILETE DE TRATAMENT BALNEAR PENTRU PENSIONARII DÂMBOVIȚENI

Prima pagină » Actualitate » 179 DE BILETE DE TRATAMENT BALNEAR PENTRU PENSIONARII DÂMBOVIȚENI

Pentru seria a 13-a din acest an, cu date de plecare în stațiune în perioada 11 – 14 septembrie 2023, Casei de pensii Dâmbovița i-au fost aprobate 179 bilete de tratament balnear, în stațiunile: Pucioasa, Olănești, Covasna, Sărata Monteoru, Amara, Slănic Prahova, Căciulata, Herculane, Călimănești, Felix, Mangalia, Neptun, ocna Șugatag, Eforie Nord, Gocora, Tușnad, Techirghiol, Buziaș  și Bala. Repartizarea biletelor poate fi consultată atât la sediu, cât și pe site-ul instituției noastre.

                  Eliberarea biletelor se va face în perioada 28 august – 05 septembrie 2023, conform planificării, anunțată telefonic fiecărui beneficiar.

                  Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

                  Biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui: talonul de pensie aferent lunii august/2023 și recomandarea medicală.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.